Friday, February 11, 2011

Showtime Rotisserie Recipies

Tomaten -Orangen - Chutney






ingredients

10 fixed tomatoes (750 g)
2 tablespoons olive oil 3 oranges

1 ginger root (about 20 g)
1 green chili pepper 3 red onions

1 teaspoon mustard seeds 1 tsp coriander seeds
Rinse
4 stems of basil
250 ml cider vinegar 250 g jam sugar
3-1
salt

preparation

three screw-top (400 ml) and matching cover with boiling water and upside down to dry on a tea towel. Wash the tomatoes, cut the stems and cut the wedge-shaped tomatoes into thick slices


reap a grill pan with oil, add tomatoes and cook briefly on both sides. Remove and cool. Coarsely chop the cooled tomatoes and place in a pot.

Peel oranges so thick that the white skin is completely removed. With a sharp knife die Fruchtfilets zwischen den Trennhäuten herausschneiden

Ingwer schälen und fein hacken. Chilischote längs halbieren, entkernen, waschen und ebenfalls fein hacken. Zwiebeln schälen und in feine Würfel schneiden.Senfkörner und Koriander in einem Mörser grob zerstoßen. Basilikum waschen, trockenschütteln, Blätter abzupfen und in Streifen schneiden

Orangenfilets, Ingwer, Chili, Zwiebeln, zerstoßene Gewürze, Essig und Gelierzucker unter die Tomaten rühren und leicht salzen. Alles unter ständigem Rühren bei starker Hitze zum Kochen bringen und 3 Minuten sprudelnd kochen lassen. Basilikum dazugeben und 1 weitere Minute kochen, dabei ständig rühren. give







hot in the prepared glasses and tightly immediately. are upside down for 5 minutes, then turn around. Before eating, take six weeks leave.

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