Thursday, March 3, 2011

Women's Brazilian Wax

Reisaufläufchen mit Kirschen









Little effort ....... .............. great effect






Zutaten: für 8 Personen

1 Glas Schattenmorellen
0,5 Milch
125 gr Milchreis
3 EL Zucker
Abrieb einer 1/2 Zitrone
50 gr Butter
4 Eier
100 gr Zucker
250 gr Quark
1 Zimtstange
Salz

Zubereitung


Die Kirschen gut abtropfen lassen.

Die Milch aufkochen lassen, die Zimtstange ,Zucker , Zitronenabrieb eine Prise Salz zufügen und den Reis darin ,bei schwacher Hitze quellen lassen.
Den Milchreis erkalten lassen.

Den Backofen  auf 175 Grad vorheizen.

refractory molds or a baking dish ausfetten normal.
the butter and sugar until fluffy then stir the eggs add and stir until creamy.
the cottage cheese and fold the rice. The Energy Protein
until stiff and fold in well.
örmchen give up and put the cherries.



min bake the dishes 30th
takes it in a baking dish about 45 minutes.

Sprinkle with powdered sugar and serve ................ can be eaten hot or cold.

0 comments:

Post a Comment